Soccer Football - World Cup - Opening Ceremony - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - June 14, 2018 Performers during the opening ceremony REUTERS/Maxim Shemetov

RUSI SU SE ITEKAKO POTRUDILI

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKLO SPEKTAKULARNO OTVARANJE SVJETSKOG PRVENSTVA Pjevao Robbie Williams, a ikone iznijele loptu i trofej

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 14.6.2018. u 17:43

  • Uoči prve utakmice 21. Svjetskog nogometnog prvenstva između Rusije i saudijske Arabije na stadionu Lužniki u Moskvi održana je i kratka 15-minutna svečanost otvaranja.

    Tijekom svečanosti je u glazbenom dijelu nastupio britanski pjevač Robbie Williams s ruskom opernom pjevačicom Aidom Garifulinom, članicom Bečke državne opere, dok su pozdravne govore održali ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

    Williams je podignuo atmosferu na stadionu izvevši svoje hitove "Let Me Entertain You" i "Rock DJ", dok mu se Garifulina pridružila u izvedbi pjesme "Angels".

    "Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu", rekao je Putin na otvaranju.